De ouderwetse schone broek en de schatEen ouderwetse schone broek gemaakt voor Vic… Het patroon zat raar in mekaar (weer zo’n oud patroon, en toen dachten ze nog op een andere manier denk ik, maar misschien denk ik wel raar…), de stof komt uit de schatkamer van ons tante Lief (mijn tante Lief is mijn bron van schone vintage en oude kleertjes, die ik of voor mezelf hou of er later kleertjes voor de kinderen uit maak).

En dan,de schat, met de postbode gekomen stofkes, schone stofkes, besteld en vandaag aangekregen… Ze komen uit een oude stoffenwinkel, die opgehouden heeft te bestaan, en ik ga der binnenkort wat moois mee maken.

Een reactie op “De ouderwetse schone broek en de schat

  1. tantehilde zegt:

    grappig, met die zakjes aan de buitenkant, dat is inderdaad een ‘ouderwets modelletje’. mijn zoon zijn broeken zien er ook zo uit, die komen uit de kledingkast van mijn man 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *