5-maal chance!

Ik heb geluk vandaag, veel geluk.

Kijk eens :
– mijn stempel, mijn eigen stempel, jiha!!!! gemaakt door vixivery
– van La Fille Hella, een patroontje voor haar super-t-shirt, en een truitje als voorbeeld, want ze wil zelf graag ook zo eentje, eens zien of ik dat kan breien voor haar… Er zat ook een leuk magneetje bij (niet op de foto, dat heeft Vic al aangeslagen en op zijn koelkast – verzamelplaats voor magneten – geplakt)
– Michael Miller stof (heb de man gestuurd naar de winkel, want ik was te bang om nog andere dingen te kopen, en ik heb al genoeg geld uitgegeven de laatste tijd!)
– en mijn nieuwe jurk van Tante Betsy (niet zo’n goede foto, maar ik had haast…) Superschone jurkjes… (ik heb er al 2)
– en zo dadelijk een workshop : jaja, ik ga een workshop doen, straks meer hierover.

5-maal chance!

Ik heb geluk vandaag, veel geluk.

Kijk eens :
– mijn stempel, mijn eigen stempel, jiha!!!! gemaakt door vixivery
– van La Fille Hella, een patroontje voor haar super-t-shirt, en een truitje als voorbeeld, want ze wil zelf graag ook zo eentje, eens zien of ik dat kan breien voor haar… Er zat ook een leuk magneetje bij (niet op de foto, dat heeft Vic al aangeslagen en op zijn koelkast – verzamelplaats voor magneten – geplakt)
– Michael Miller stof (heb de man gestuurd naar de winkel, want ik was te bang om nog andere dingen te kopen, en ik heb al genoeg geld uitgegeven de laatste tijd!)
– en mijn nieuwe jurk van Tante Betsy (niet zo’n goede foto, maar ik had haast…) Superschone jurkjes… (ik heb er al 2)
– en zo dadelijk een workshop : jaja, ik ga een workshop doen, straks meer hierover.

Een reactie op “5-maal chance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *