Autootjes-on-the-go

Om lievelingsautootjes overal mee naartoe te nemen… En fijn mee te spelen.
Ik maakte er ineens 2, 1 voor Vic en 1 voor een ander jongetje…(idee gevonden bij :http://homemadebyjill.blogspot.com/2009/12/cozy-car-caddy-tutorial.html)Voor de achterkant nam ik jeans, een applicatie erop met stof en vilt, en een bandje met velcro, op de rug van de auto ook velcro. De binnenkant van groene stevige katoen, de zakjes zijn rood-wit gestreept uit een beetje rekbare katoen (makkelijker voor kleine handjes om de auto’s te parkeren), met blauwe vilt-letters (eerst geplakt dan gestikt). De autobaan van grijze vilt met gele vilten wegmarkeringen. Overal rondom een biaisbandje.Vic was er dol op. (en ik ben er moe van, ik wou het af, het werd dus kwart voor 2 vannacht…)

6 reacties op “Autootjes-on-the-go

  1. La fille Hella zegt:

    Oh leuk idee! 😉 heel mooi gedaan.
    Ik zag je vraag over het bloesje met de schuine kraag op mijn blog, ik heb het niet van een patroontje maar van een bestaand bloesje overgetekend, dus als je wilt stuur ik even het patroontje op? Geen moeite hoor! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *