Bloemenrokske en nog eens de autootjes
Een bloemenrokske, stretch, heerlijk modelleke voor in de zomer, ik ben dol op de bloempjes (zwart met rood en groen en geel en wit), patroontje zelf getekend, uitlopend model rok, met een dubbele tailleband die je kan omslaan. Dus je rok kan korter of langer worden en het camoufleert uw buikse als dat nodig is… (de tailleband is wat opgefrommeld precies op de foto…)

En nog eens de autootjes-on-the-go gemaakt, dit keer op vraag van iemand die ze graag wou. (de autootjes zelf hebben we gisteren in een brocantwinkeltje op de kop getikt)

Bloemenrokske en nog eens de autootjes
Een bloemenrokske, stretch, heerlijk modelleke voor in de zomer, ik ben dol op de bloempjes (zwart met rood en groen en geel en wit), patroontje zelf getekend, uitlopend model rok, met een dubbele tailleband die je kan omslaan. Dus je rok kan korter of langer worden en het camoufleert uw buikse als dat nodig is… (de tailleband is wat opgefrommeld precies op de foto…)

En nog eens de autootjes-on-the-go gemaakt, dit keer op vraag van iemand die ze graag wou. (de autootjes zelf hebben we gisteren in een brocantwinkeltje op de kop getikt)

4 reacties op “Bloemenrokske en nog eens de autootjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *