BOE zei de koe (koe-deel 2 + 3)Koe 2 :Een hemd-experiment, met de koe-stof en jeans. Eigenlijk wilde ik dit hemdje met de Michael Miller-stof maken, maar ik wou toch maar eerst even testen met een goedkoper lapje…

Het was leuk om te maken, alles klopte, patroontje komt uit een Ottobre.
De drukknopen vind ik wel stoer, ik ben tegenwoordig dol op die drukknoop-tang en al die verschillende opbouwstukskes en drukknoopkes…
Verder koe 3 : een broekske in koe-stof met bruine knielappen en achteraan 2 bruine zakken. De broek heeft ook een nepgulp. (binnenkort als Vic uit de katoenen luiers is, kan ik van die toffe broekskes maken met een platte tailleband vooraan, maar da’s nu echt niet te doen, want met die katoenen luiers komt dat echt niet goed…)
Een action pic zal er niet in zitten denk ik, want kleine brokkenpiloot besloot door een glazen binnendeur te vliegen met snijwonden, een ziekenhuisbezoek (de spoed) en een ingepakte arm als gevolg, en best wel pijn, dus omkleden doen we alleen als ‘t echt nodig is.
Veel naaien zit er dus ook niet in, want de deur hebben we er maar uitgehaald… Straks komen er schrijnwerkers prijs maken voor nieuwe binnnendeuren ZONDER glas deze keer. En een naaimachine dat door het hele huis ratelt ‘s avonds, nee nee, dat doen we niet.

BOE zei de koe (koe-deel 2 + 3)Koe 2 :Een hemd-experiment, met de koe-stof en jeans. Eigenlijk wilde ik dit hemdje met de Michael Miller-stof maken, maar ik wou toch maar eerst even testen met een goedkoper lapje…

Het was leuk om te maken, alles klopte, patroontje komt uit een Ottobre.
De drukknopen vind ik wel stoer, ik ben tegenwoordig dol op die drukknoop-tang en al die verschillende opbouwstukskes en drukknoopkes…
Verder koe 3 : een broekske in koe-stof met bruine knielappen en achteraan 2 bruine zakken. De broek heeft ook een nepgulp. (binnenkort als Vic uit de katoenen luiers is, kan ik van die toffe broekskes maken met een platte tailleband vooraan, maar da’s nu echt niet te doen, want met die katoenen luiers komt dat echt niet goed…)
Een action pic zal er niet in zitten denk ik, want kleine brokkenpiloot besloot door een glazen binnendeur te vliegen met snijwonden, een ziekenhuisbezoek (de spoed) en een ingepakte arm als gevolg, en best wel pijn, dus omkleden doen we alleen als ‘t echt nodig is.
Veel naaien zit er dus ook niet in, want de deur hebben we er maar uitgehaald… Straks komen er schrijnwerkers prijs maken voor nieuwe binnnendeuren ZONDER glas deze keer. En een naaimachine dat door het hele huis ratelt ‘s avonds, nee nee, dat doen we niet.

3 reacties op “BOE zei de koe (koe-deel 2 + 3)

  1. An zegt:

    Oeioei, hopelijk verder alles oké met Vic? Mijn zus heeft dat ook eens gedaan als kleine peuter. Ze heeft er nog steeds een litteken van. Mooi hemdje! Uit welke Ottobre komt het?

  2. Pippelotje zegt:

    amai, gelukkig had hij dit mooie hemdje niet aan toen hij door de glazen deur vloog. ocharme! veel beterschap.
    en die drukknooptang, dat is hier ook grote liefde sè. heerlijk ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *