De broek en het eerste knoopsgatEen salopet voor Vic. En eentje die hij makkelijk zelf kan uitdoen, want dat is nodig voor hem, hij heeft de dingen graag zelf onder controle ziet u.

Ik had het al een tijdje uitgesteld, maar nu kwam ik er niet onderuit, ik moest knoopsgaten maken. En dat ging. Tamelijk. Alleen moet ge blijkbaar op voorhand al goed weten dat ge dat wilt doen, knoopsgaten maken, en dat plannen, want er moet blijkbaar vlieseline tussen de stof. Deed ik dus niet, want ik wist dat niet. Mijn machine wel : die doet dat liever met vlieseline denk ik, want nu liep ze af en toe vast. Maar het resultaat is ok. Toch zeker voor een eerste keer.
Morgen kan Vic ze passen, en pas ik de schouderbanden aan zodat ze goed passen, en zet ze dan vast vanachter.
De broek is gemaakt van een grappig stofke van mijn tante Lief, datzelfde (maar dan in een andere kleur) als die van dat paarse korte broekske onlangs (ik wil een link zetten, maar ik snap dat nog niet…en ik ben te lui om dat goed uit te zoeken, iemand een tip??!!)
Nu alleen nog twijfel of ik die kers-applicatie erop hang of niet, daar slaap ik vannacht nog eens over.

De broek en het eerste knoopsgatEen salopet voor Vic. En eentje die hij makkelijk zelf kan uitdoen, want dat is nodig voor hem, hij heeft de dingen graag zelf onder controle ziet u.

Ik had het al een tijdje uitgesteld, maar nu kwam ik er niet onderuit, ik moest knoopsgaten maken. En dat ging. Tamelijk. Alleen moet ge blijkbaar op voorhand al goed weten dat ge dat wilt doen, knoopsgaten maken, en dat plannen, want er moet blijkbaar vlieseline tussen de stof. Deed ik dus niet, want ik wist dat niet. Mijn machine wel : die doet dat liever met vlieseline denk ik, want nu liep ze af en toe vast. Maar het resultaat is ok. Toch zeker voor een eerste keer.
Morgen kan Vic ze passen, en pas ik de schouderbanden aan zodat ze goed passen, en zet ze dan vast vanachter.
De broek is gemaakt van een grappig stofke van mijn tante Lief, datzelfde (maar dan in een andere kleur) als die van dat paarse korte broekske onlangs (ik wil een link zetten, maar ik snap dat nog niet…en ik ben te lui om dat goed uit te zoeken, iemand een tip??!!)
Nu alleen nog twijfel of ik die kers-applicatie erop hang of niet, daar slaap ik vannacht nog eens over.

3 reacties op “De broek en het eerste knoopsgat

  1. vicarno's mama zegt:

    Ik heb ze via 2dehands gekocht. Ze stonden daar gewoon te staan, en ik vond ze. Ik kijk wel eens vaker daar. (2de hands.be, dan kleding, dan stoffen en lappen) Ik heb er weer onderweg! (hopelijk even schoon…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *