flashy rokske en t-shirtVoor mezelf, een zwart rokske met groene en oranje felle tekeningetjes, in het stofje zit wat stretch. In de tailleband een assorti groen touwtje. Ik heb al eerder stretch-rokskes gemaakt, maar die waren bovenaan wat losser van model, en dat vind ik toch makkelijker. Om bij deze rok de tailleband (dan ook nog gemaakt van een andere stof) deftig aan die rok te krijgen zonder dat het ergens lubbert of blubbert als ge hem aanhebt, was niet simpel. Maar dat lag misschien ook aan dat flashy stofke, want ik vond dat geen gewone stretchstof, maar van die ouderwetse (ik denk stof die niet bi-rekbaar is of hoe heet dat) Maar al bij al geen slecht experiment.


En voor een lief meisje, een opvallend rood t-shirtje met halflange mouwkes, gemaakt van rode tricot en een stofje uit de kringloopwinkel. Ik hoop dat ze er blij mee zal zijn.

flashy rokske en t-shirtVoor mezelf, een zwart rokske met groene en oranje felle tekeningetjes, in het stofje zit wat stretch. In de tailleband een assorti groen touwtje. Ik heb al eerder stretch-rokskes gemaakt, maar die waren bovenaan wat losser van model, en dat vind ik toch makkelijker. Om bij deze rok de tailleband (dan ook nog gemaakt van een andere stof) deftig aan die rok te krijgen zonder dat het ergens lubbert of blubbert als ge hem aanhebt, was niet simpel. Maar dat lag misschien ook aan dat flashy stofke, want ik vond dat geen gewone stretchstof, maar van die ouderwetse (ik denk stof die niet bi-rekbaar is of hoe heet dat) Maar al bij al geen slecht experiment.


En voor een lief meisje, een opvallend rood t-shirtje met halflange mouwkes, gemaakt van rode tricot en een stofje uit de kringloopwinkel. Ik hoop dat ze er blij mee zal zijn.

6 reacties op “flashy rokske en t-shirt

  1. vicarno's mama zegt:

    Ha, een nieuwe Tante Betsy-verslaving in de maak.
    Stofjes haal ik zowat overal, kringloopwinkel, online, rommelmarkt, mijn tante is een vintage kleding-schatkamer soms, en in de stoffenwinkel in Kapellen (groothandelsprijzen en supermooie stoffen soms).
    Binnenkort ga ik ook nog eens naar Maastricht, daar heb je ook veel leuke stoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *