Kersbloeseke en nog wat
Het naaien lukt steeds beter, ik heb een blouse voor mezelf gemaakt, uit een dunne zomerkatoen met kersen… Ik ben dol op kersen, dat hadden jullie wel al gemerkt, mijn header, mijn nieuwe stempel die gisteren aangekomen is (bedankt vixivery) en nu de blouse… En ik ben er blij mee, ze is perfect gelukt, yes yes yes. Het patroon komt uit Knipmode van juni, ik heb wel wat aangepast, oa aan de armsopeningen en schouders, want daar was de boel te breed en te ‘zwaar’ vond ik.

Fijn dat het naaien steeds leuker wordt, dat de dingen lukken, hoera!
Gisteren had ik een workshop juwelen maken, we mochten een juweel naar keuze maken. Ik had het er best fijn, ben bestempeld als eigenzinnig, haha, wie had dat nu gedacht. Het resultaat? Een geknoopte ketting met parels, rood natuurlijk, jaja, rood is fantastisch!
En ook nog stempelplezier, alles wat ik nu maak, krijgt een label met mijn naam erin, beetje trots ben ik wel. yes yes yes!

Kersbloeseke en nog wat
Het naaien lukt steeds beter, ik heb een blouse voor mezelf gemaakt, uit een dunne zomerkatoen met kersen… Ik ben dol op kersen, dat hadden jullie wel al gemerkt, mijn header, mijn nieuwe stempel die gisteren aangekomen is (bedankt vixivery) en nu de blouse… En ik ben er blij mee, ze is perfect gelukt, yes yes yes. Het patroon komt uit Knipmode van juni, ik heb wel wat aangepast, oa aan de armsopeningen en schouders, want daar was de boel te breed en te ‘zwaar’ vond ik.

Fijn dat het naaien steeds leuker wordt, dat de dingen lukken, hoera!
Gisteren had ik een workshop juwelen maken, we mochten een juweel naar keuze maken. Ik had het er best fijn, ben bestempeld als eigenzinnig, haha, wie had dat nu gedacht. Het resultaat? Een geknoopte ketting met parels, rood natuurlijk, jaja, rood is fantastisch!
En ook nog stempelplezier, alles wat ik nu maak, krijgt een label met mijn naam erin, beetje trots ben ik wel. yes yes yes!

4 reacties op “Kersbloeseke en nog wat

  1. vicarno's mama zegt:

    Hé Ann, fijn dat je me gevonden hebt. Ja hoor, laat maar weten als je wat wil gemaakt hebben.
    Fijn Hella dat je de blouse zo leuk vindt, ik ben er zelf ook blij mee. Ivm truitje mailen we verder.
    Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *