Kringloopschatten


Vanochtend Arno naar zijn hoornles gebracht, en ik was zooooo lang niet meer in de kringwinkel geweest, en ik vond daar SCHATTEN, jawel.

Eerst een stretch jeanskleedje, een stretch jeansrokske met fantastische stolpplooi, een gebloemd blouseke met van die korte kapmouwkes, dan een superschone witte blouse met appeltjes (maat 36, dus Hella, als ge ze wilt, laat maar weten, dan stuur ik ze u op, ik vind ze prachtig…), flashy groene schoenen, een heeeeeel schoon debardeurke voor Vic voor volgend jaar met een soort van blauw-wit ingebreid patroontje, een streepjest-shirt ook voor hem, en een fantastische lap badstof met bloemen… (waar ik een soort van vintage pyama of zoiets uit wil gaan maken voor mezelf).
Ik ben dus blij, evident nogal.
Verder een action pic van Vicske met zijn nieuw hemdje (nog een beetje groot, ik weet het, maar hij heeft zoveel kleren, ik heb het ineens in maatje 98 gemaakt, dan past het volgend jaar ook nog wel) O ja, dat patroontje kwam uit de Ottobre lente 1/2009. Volgens dat patroon was het met zo’n gewoon kraagske, maar dat vond ik niet leuk (allé, wel leuk, maar hij heeft al zoveel hemdjes op die manier), dus ik kwam in een Knippie het kraagske tegen dat ik nu gemaakt heb…
Zijn armpje geneest gelukkig goed, en binnenkort staan er dus nieuwe (schonere) deuren beneden!!!
(o ja, ik zoek nog steeds 2 PIF-ers, dus wie zich geroepen voelt…)
(de afbeelding van Vic is blijkbaar beschadigd, straks een nieuwe maken dus)

Kringloopschatten


Vanochtend Arno naar zijn hoornles gebracht, en ik was zooooo lang niet meer in de kringwinkel geweest, en ik vond daar SCHATTEN, jawel.

Eerst een stretch jeanskleedje, een stretch jeansrokske met fantastische stolpplooi, een gebloemd blouseke met van die korte kapmouwkes, dan een superschone witte blouse met appeltjes (maat 36, dus Hella, als ge ze wilt, laat maar weten, dan stuur ik ze u op, ik vind ze prachtig…), flashy groene schoenen, een heeeeeel schoon debardeurke voor Vic voor volgend jaar met een soort van blauw-wit ingebreid patroontje, een streepjest-shirt ook voor hem, en een fantastische lap badstof met bloemen… (waar ik een soort van vintage pyama of zoiets uit wil gaan maken voor mezelf).
Ik ben dus blij, evident nogal.
Verder een action pic van Vicske met zijn nieuw hemdje (nog een beetje groot, ik weet het, maar hij heeft zoveel kleren, ik heb het ineens in maatje 98 gemaakt, dan past het volgend jaar ook nog wel) O ja, dat patroontje kwam uit de Ottobre lente 1/2009. Volgens dat patroon was het met zo’n gewoon kraagske, maar dat vond ik niet leuk (allé, wel leuk, maar hij heeft al zoveel hemdjes op die manier), dus ik kwam in een Knippie het kraagske tegen dat ik nu gemaakt heb…
Zijn armpje geneest gelukkig goed, en binnenkort staan er dus nieuwe (schonere) deuren beneden!!!
(o ja, ik zoek nog steeds 2 PIF-ers, dus wie zich geroepen voelt…)
(de afbeelding van Vic is blijkbaar beschadigd, straks een nieuwe maken dus)

4 reacties op “Kringloopschatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *