Nostalgische shrug, sjaal en lekker ruiken

Ik ben dol op shrugs, superdingen vind ik dat. Heerlijk om te maken, nog heerlijker om te dragen op een frisse zomeravond of zelfs tijdens de winter. Ik haakte er eentje van smaragdgroene mohair, met een nostalgisch ajour-patroontje, een klein beetje een los model (dat zit makkelijk) en met een pofmouwke.

Omdat ik de kleur zo mooi vond, gelijk maar een lange omslagdoek /sjaal erbij in hetzelfde ajourpatroon. (175 cm zachtheid, jaja…)
En om de nostalgie nog wat meer in ere te houden, geurzakjes. Zelfgemaakte geurzakskes met gedroogde kruiden (op de foto ziet ge rozenblaadjes, lavendel, jasmijn
bloempjes en speciaal voor de man korenbloem – zijn limburgse roots zijn vergroeid met korenbloemen weet je wel…en korenbloemen zijn heeeeeel zeldzaam hier in het antwerpse helaas) Een paar druppeltjes etherische olie eroverheen, zakske dicht en klaar! In de kleerkasten, of waar ge maar wilt. Als de geur na een tijd minder wordt, een beetje knijpen en wroemelen met dat zakske en dan is de geur weer terug.
Hopelijk was jullie weekend even druk en fijn als het mijne!!!

Nostalgische shrug, sjaal en lekker ruiken

Ik ben dol op shrugs, superdingen vind ik dat. Heerlijk om te maken, nog heerlijker om te dragen op een frisse zomeravond of zelfs tijdens de winter. Ik haakte er eentje van smaragdgroene mohair, met een nostalgisch ajour-patroontje, een klein beetje een los model (dat zit makkelijk) en met een pofmouwke.

Omdat ik de kleur zo mooi vond, gelijk maar een lange omslagdoek /sjaal erbij in hetzelfde ajourpatroon. (175 cm zachtheid, jaja…)
En om de nostalgie nog wat meer in ere te houden, geurzakjes. Zelfgemaakte geurzakskes met gedroogde kruiden (op de foto ziet ge rozenblaadjes, lavendel, jasmijn
bloempjes en speciaal voor de man korenbloem – zijn limburgse roots zijn vergroeid met korenbloemen weet je wel…en korenbloemen zijn heeeeeel zeldzaam hier in het antwerpse helaas) Een paar druppeltjes etherische olie eroverheen, zakske dicht en klaar! In de kleerkasten, of waar ge maar wilt. Als de geur na een tijd minder wordt, een beetje knijpen en wroemelen met dat zakske en dan is de geur weer terug.
Hopelijk was jullie weekend even druk en fijn als het mijne!!!

4 reacties op “Nostalgische shrug, sjaal en lekker ruiken

  1. venividivixi zegt:

    Een rokje is prima hoor,zeg maar welke kleur of zo, of wat voor print…ik heb wel wat liggen ondertussen :-)!
    Qua kleur voor mezelf mag het dat vinnig pistache-groen zijn.
    Dan mag je ook nog eens je tailleomtrek en je heupomtrek geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *