Afrika-Skirt


Een simpel A-lijntje, en een Afrikaans stofke. Eigenlijk bijna de helft van een Afrikaanse pagne (soort draagdoek). Ik hou wel van die exotische kleuren, beetje opvallend, maar toch niet te. En Vic wordt toch minder gedragen (en we hebben nog draagdoeken genoeg…) Gemaakt om nog even de basisvaardigheden te oefenen, want ik ga voor het echte werk : ik ga een rok-experiment doen met paspelband!!!! Ha! Dus wou ik toch nog maar efkes moed krijgen door een rokske te maken dat zeker ging lukken. Wish me luck met mijn paspel-experiment!!! ((en ik heb al een experiment voor na het experiment in petto… ik heb namelijk bij Emma en Mona een superschone rok gezien, gemaakt voor de juf van de meisjes… Awel, ik heb mij dat patroontje ook gekocht zé, en wil die rok ook proberen maken, wel in een ander stofke tuurlijk))

Afrika-Skirt


Een simpel A-lijntje, en een Afrikaans stofke. Eigenlijk bijna de helft van een Afrikaanse pagne (soort draagdoek). Ik hou wel van die exotische kleuren, beetje opvallend, maar toch niet te. En Vic wordt toch minder gedragen (en we hebben nog draagdoeken genoeg…) Gemaakt om nog even de basisvaardigheden te oefenen, want ik ga voor het echte werk : ik ga een rok-experiment doen met paspelband!!!! Ha! Dus wou ik toch nog maar efkes moed krijgen door een rokske te maken dat zeker ging lukken. Wish me luck met mijn paspel-experiment!!! ((en ik heb al een experiment voor na het experiment in petto… ik heb namelijk bij Emma en Mona een superschone rok gezien, gemaakt voor de juf van de meisjes… Awel, ik heb mij dat patroontje ook gekocht zé, en wil die rok ook proberen maken, wel in een ander stofke tuurlijk))

4 reacties op “Afrika-Skirt

 1. Mochi zegt:

  Waaaw! Mooimooimooi!

  Wou opeens dat ik
  * een naaimasjien
  * naaikennis
  * een Afrikaanse draagdoek
  (of al naar gelang wat er nodig is om zo’n mooi breigoed, rokjes, etc te maken.)
  had.

  Waaaaa‹!

 2. vicarno's mama zegt:

  ha, da’s goed nieuws mama saartje, ik vraag me alleen nog af hoe dat het dan moet met die paspel en die rits die daar ook nog in moet, of dat wel goed komt… maar dat zie ik wel, ik hoop op goed resultaat…

 3. mama saartje zegt:

  heb zelf het knip mei ’10 rokje gemaakt, maar dan met paspel, en valt super goed mee hoot, gaat zeker lukken… Ik paspel vanaf nu alles!
  Wel leuk dat je nu een rokje hebt van een doek waar je je kindje mee hebt gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *