happy feet!
Als kleine jongens heel erg ziek zijn, en de ganse dag op mama slapen, kan mama kleine werkjes maken en uitproberen. Warme sloefkes, perfecte pasvorm, heeft wat nadenkwerk gekost, maar ze zitten zalig, sluiten met een knoopje, jippie!!! (en met lekkere sokkenwol gemaakt, komt goed van pas met dit rare weer)

Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

happy feet!
Als kleine jongens heel erg ziek zijn, en de ganse dag op mama slapen, kan mama kleine werkjes maken en uitproberen. Warme sloefkes, perfecte pasvorm, heeft wat nadenkwerk gekost, maar ze zitten zalig, sluiten met een knoopje, jippie!!! (en met lekkere sokkenwol gemaakt, komt goed van pas met dit rare weer)

5 reacties op “happy feet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *