Kadootje voor schoonmama en luxe-knoopjesZij was het die ervoor zorgde dat ik ging naaien, anderhalf jaar geleden kreeg ik haar oude naaimachine want zij kocht een nieuwe. Ik ging rustig aan de slag met katoenen luiers naaien en inleggers. Toen ging de machine stuk. En ik kreeg haar spik-splinternieuwe machine. (en zij kocht er gelukkig weer eentje voor zichzelf). En nu naai ik steeds vaker, en het lukt ook steeds beter.

Dus, het was tijd voor een kadootje voor haar, ook omdat zij wel al andere kadootjes kreeg, maar nog nooit iets zelfgemaakt. Dus vorige keer toen we daar waren, bij bomma Zepperen, had ik een stukje omslagdoek mee, en ze was blij. Met de kleur en het motief. En nu is hij af, bijna 2 meter lang en dik 50 cm breed, blauwe zachtheid in een mohair ajourmotief. Volgende week gaan we naar schoonmama, en ik hoop dat ze er blij mee is…
Vanochtend Arno naar zijn hoornexamen gebracht, en even gestopt in het luxe naaiwinkeltje, en daar vond ik mooie knoopjes : zwarte muzieksleutels en vergulde muziekinstrumenten voor Arno (de hoorn hangt al lang rond zijn nek), tractor-knoopjes en leeuwen en leeuwinnen voor Vic (die is in een leeuw en tijgerfase namelijk)…

Kadootje voor schoonmama en luxe-knoopjesZij was het die ervoor zorgde dat ik ging naaien, anderhalf jaar geleden kreeg ik haar oude naaimachine want zij kocht een nieuwe. Ik ging rustig aan de slag met katoenen luiers naaien en inleggers. Toen ging de machine stuk. En ik kreeg haar spik-splinternieuwe machine. (en zij kocht er gelukkig weer eentje voor zichzelf). En nu naai ik steeds vaker, en het lukt ook steeds beter.

Dus, het was tijd voor een kadootje voor haar, ook omdat zij wel al andere kadootjes kreeg, maar nog nooit iets zelfgemaakt. Dus vorige keer toen we daar waren, bij bomma Zepperen, had ik een stukje omslagdoek mee, en ze was blij. Met de kleur en het motief. En nu is hij af, bijna 2 meter lang en dik 50 cm breed, blauwe zachtheid in een mohair ajourmotief. Volgende week gaan we naar schoonmama, en ik hoop dat ze er blij mee is…
Vanochtend Arno naar zijn hoornexamen gebracht, en even gestopt in het luxe naaiwinkeltje, en daar vond ik mooie knoopjes : zwarte muzieksleutels en vergulde muziekinstrumenten voor Arno (de hoorn hangt al lang rond zijn nek), tractor-knoopjes en leeuwen en leeuwinnen voor Vic (die is in een leeuw en tijgerfase namelijk)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *