Meisjesrokje


Met alleen maar mannen in huis was dit superfun om te doen, een kleine meisjesrokje!!! Gemaakt van een vintage stofke, met een zigzagboordje vanonder. Ik twijfel nog of ik er volants aan de zijkant aanmaak, maar de stof is zo al flashy, ik ben bang dat het dan wat overdreven wordt.

Patroontje is van Farbenmix, die patronen zijn altijd zo duidelijk, een plezier om daarmee te werken!
En o ja, geen van mijn zonen gaat dees rokske dragen, maakt u geen zorgen, het is voor een lief meiske…

Meisjesrokje


Met alleen maar mannen in huis was dit superfun om te doen, een kleine meisjesrokje!!! Gemaakt van een vintage stofke, met een zigzagboordje vanonder. Ik twijfel nog of ik er volants aan de zijkant aanmaak, maar de stof is zo al flashy, ik ben bang dat het dan wat overdreven wordt.

Patroontje is van Farbenmix, die patronen zijn altijd zo duidelijk, een plezier om daarmee te werken!
En o ja, geen van mijn zonen gaat dees rokske dragen, maakt u geen zorgen, het is voor een lief meiske…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *