retro jeanskeEen jeanske, met rode stiksels, ik heb het aangedurfd, die opvallende stiksels, en het ging goed!!!!

Deze broek wordt 1 van mijn favorieten denk ik, gemaakt uit een lap van die heerlijke oude jeans van uit mijn vroege kinderjaren, gelukkig goed bewaard.
Geen actiefoto’s helaas, want kleine froemel ligt heeeeeeeeeeel erg ziek in de zetel nu efkes, na al de ganse dag op mijn lijf geplakt te hebben…(vandaar ook de ongestreken broek…, geen tijd om te strijken nu)
Prettig (gezond) weekend iedereen!

retro jeanskeEen jeanske, met rode stiksels, ik heb het aangedurfd, die opvallende stiksels, en het ging goed!!!!

Deze broek wordt 1 van mijn favorieten denk ik, gemaakt uit een lap van die heerlijke oude jeans van uit mijn vroege kinderjaren, gelukkig goed bewaard.
Geen actiefoto’s helaas, want kleine froemel ligt heeeeeeeeeeel erg ziek in de zetel nu efkes, na al de ganse dag op mijn lijf geplakt te hebben…(vandaar ook de ongestreken broek…, geen tijd om te strijken nu)
Prettig (gezond) weekend iedereen!

2 reacties op “retro jeanske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *