REUSACHTIGE SCHATEcht, een ongelofelijke reusachtige, waanzinnige prachtige schat heb ik vandaag gevonden : een droom, kijk zelf maar mee : wol, wol, wol tot in de (bijna) oneindigheid, 2 stofjes, kleine man die mee was koos een teletubbies-sloopje en een auto en een buggytje.

Als er toch iets negatiefs moet vermeld worden, tja, een gps is aan mij blijkbaar niet echt besteed, dat ding valt gewoon na een half uur UIT! (ondanks dat hij helemaal opgeladen was) Dus ik kwam ergens uit waar dat niet de bedoeling was, belde toen boos naar manlief op zijn werk (den armen duts, tijdens ‘t werk uw boze madam aan de lijn krijgen…), die lijn viel dan weg, ik nog bozer, ik ga u vervolgens mijn gevloek en gesakker besparen (Vic lag gelukkig te slapen in de auto anders waren die zijn oren vast gaan tuiten…), maar allé, ik ben thuis geraakt.
Nu nog nadenken wat ik allemaal ga breien en haken…

REUSACHTIGE SCHATEcht, een ongelofelijke reusachtige, waanzinnige prachtige schat heb ik vandaag gevonden : een droom, kijk zelf maar mee : wol, wol, wol tot in de (bijna) oneindigheid, 2 stofjes, kleine man die mee was koos een teletubbies-sloopje en een auto en een buggytje.

Als er toch iets negatiefs moet vermeld worden, tja, een gps is aan mij blijkbaar niet echt besteed, dat ding valt gewoon na een half uur UIT! (ondanks dat hij helemaal opgeladen was) Dus ik kwam ergens uit waar dat niet de bedoeling was, belde toen boos naar manlief op zijn werk (den armen duts, tijdens ‘t werk uw boze madam aan de lijn krijgen…), die lijn viel dan weg, ik nog bozer, ik ga u vervolgens mijn gevloek en gesakker besparen (Vic lag gelukkig te slapen in de auto anders waren die zijn oren vast gaan tuiten…), maar allé, ik ben thuis geraakt.
Nu nog nadenken wat ik allemaal ga breien en haken…

Een reactie op “REUSACHTIGE SCHAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *