Serieus hard gewerkt : hemd en tractor-trui
Voor een swap heb ik een Michael Miller hemdje gemaakt, voor een klein kereltje van 7 maand. Het heeft efkes geduurd eer ik het lef had om in die schone lap stof te knippen, maar voilà, het resultaat. Stoer, door de print, de voorkant is wat korter dan de achterkant, en ik vind de drukknopen erbij ook wel ok. (en ik heb zelfs splitjes in de zijkanten gemaakt). Patroontje komt ergens uit een Knippie, ik denk ene van 2009. Hopelijk is de ontvanger er blij mee. In mijn swapdoosje stop ik ook nog een auto’s-on-the-go tasje mee voor grote broer en voor de mama een paar geurzakjes.

Verder lag er al een paar maanden een katoenen gebreide trui voor Vic te verkommeren. Schoon gebreid was die wel, maar ik was vergeten dat Vic nogal, hoe zullen we dat zeggen, een bleek typeke is gelijk zijne papa (licht haar, licht vel, ik noem mijne man niet voor niks ‘woeste viking’ haha), en dat bleke truien dus niet echt flatterend zijn. Toen ging ik zoeken, en ik wou een applicatie. Geen genaaide, want in combinatie met breiwerk gaat dat volgens mij trekken en raar doen, dus ik haakte een tractor. En die naaide ik er voorzichtig op, en inderdaad, die gehaakte applicatie rekt schoon mee met de trui. Content dus. Morgen eens kijken of de kleine man wil passen. (vandaag NIET…)

Serieus hard gewerkt : hemd en tractor-trui
Voor een swap heb ik een Michael Miller hemdje gemaakt, voor een klein kereltje van 7 maand. Het heeft efkes geduurd eer ik het lef had om in die schone lap stof te knippen, maar voilà, het resultaat. Stoer, door de print, de voorkant is wat korter dan de achterkant, en ik vind de drukknopen erbij ook wel ok. (en ik heb zelfs splitjes in de zijkanten gemaakt). Patroontje komt ergens uit een Knippie, ik denk ene van 2009. Hopelijk is de ontvanger er blij mee. In mijn swapdoosje stop ik ook nog een auto’s-on-the-go tasje mee voor grote broer en voor de mama een paar geurzakjes.

Verder lag er al een paar maanden een katoenen gebreide trui voor Vic te verkommeren. Schoon gebreid was die wel, maar ik was vergeten dat Vic nogal, hoe zullen we dat zeggen, een bleek typeke is gelijk zijne papa (licht haar, licht vel, ik noem mijne man niet voor niks ‘woeste viking’ haha), en dat bleke truien dus niet echt flatterend zijn. Toen ging ik zoeken, en ik wou een applicatie. Geen genaaide, want in combinatie met breiwerk gaat dat volgens mij trekken en raar doen, dus ik haakte een tractor. En die naaide ik er voorzichtig op, en inderdaad, die gehaakte applicatie rekt schoon mee met de trui. Content dus. Morgen eens kijken of de kleine man wil passen. (vandaag NIET…)

4 reacties op “Serieus hard gewerkt : hemd en tractor-trui

  1. vicarno's mama zegt:

    fijn dat jullie het mooi vinden!
    Vanessa, de trui is een (aangepast) patroon van Rowan, de tractor heb ik zelf ontworpen, maar is heel makkelijk, als je hem wil, kan ik het patroontje voor je opschrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *