UFO’s!!!
Vorige week hadden jullie het al door, ik ben aan het UFO-en… UnFinished Objects aan het afmaken… Om de lieve vrede in mijn hoofd terug te vinden, om mijn manlief content te stellen (die wordt hyper en over zijn toeren als ik hyper-hyper-hyper ben…), omdat mijn hoofd alweer vol nieuwe projecten zit, omdat … Tal van redenen dus.

Voilà, nog nen debardeur voor Vic!!! Die lag al efkes bijna klaar, maar moest nog afgewerkt worden. Gemaakt van rood en grijze sokkenwol, kan dus tegen 100 000 stoten, eindeloos wassen en wat ge maar wilt (I love sokkenwol!!!). Vintage modelleke met knoopjes.
Verder 3 pyama’s, zomerpyama’s, die had hij dringend nodig. Allemaal gerecycleerd van een lapke hier en een laken daar, zo kan een mens nog eens oefenen met goedkoop materiaal. De witte shirtjes zijn van de Hema, maar de applicatie deed ik zelf.
Voorts ben ik nog vinnig bezig, heel erg vinnig zelfs, er ligt een flashy gebreid zomertruike voor Vic (ook al zo’n UFO) geblockt te drogen om in elkaar gezet te worden, en ik ben met een serieus breiwerk begonnen voor iemand anders… Spannend dus. Wordt spoedig vervolgd…

UFO’s!!!
Vorige week hadden jullie het al door, ik ben aan het UFO-en… UnFinished Objects aan het afmaken… Om de lieve vrede in mijn hoofd terug te vinden, om mijn manlief content te stellen (die wordt hyper en over zijn toeren als ik hyper-hyper-hyper ben…), omdat mijn hoofd alweer vol nieuwe projecten zit, omdat … Tal van redenen dus.

Voilà, nog nen debardeur voor Vic!!! Die lag al efkes bijna klaar, maar moest nog afgewerkt worden. Gemaakt van rood en grijze sokkenwol, kan dus tegen 100 000 stoten, eindeloos wassen en wat ge maar wilt (I love sokkenwol!!!). Vintage modelleke met knoopjes.
Verder 3 pyama’s, zomerpyama’s, die had hij dringend nodig. Allemaal gerecycleerd van een lapke hier en een laken daar, zo kan een mens nog eens oefenen met goedkoop materiaal. De witte shirtjes zijn van de Hema, maar de applicatie deed ik zelf.
Voorts ben ik nog vinnig bezig, heel erg vinnig zelfs, er ligt een flashy gebreid zomertruike voor Vic (ook al zo’n UFO) geblockt te drogen om in elkaar gezet te worden, en ik ben met een serieus breiwerk begonnen voor iemand anders… Spannend dus. Wordt spoedig vervolgd…

4 reacties op “UFO’s!!!

  1. vicarno's mama zegt:

    Ja hoor, lukt prima, 2 mouwen zijn klaar met breien. En nee, please, niet vertellen welke kleurtjes er nog allemaal waren in die winkel, NIET DOEN, neeeeeeee, niet goed voor de portemonnee enzo… woeha

  2. La fille Hella zegt:

    Hihi, ‘t is inderdaad beter dat je niet te veel in de buurt van die winkel komt, lukt het breien goed met de wol?

    Er waren nog zeer veel kleurtjes, verschillende soorten ook, en allemaal rond die prijs! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *