Vicske en zijn nieuwe hemdToen ik vorige week het swap Michael Miller-hemdje maakte, had ik nog genoeg stof over voor nog een hemdje, eentje voor Vic natuurlijk. Ik heb hetzelfde patroontje gebruikt als zijn vorige hemdje (dat met de koetjes), uit een Ottobre, alleen nu met een knoopje meer en splitjes opzij.

Ik vind het altijd fijn om te zien hoe blij hij is met zelfgemaakte spulletjes, meestal roept hij ‘oooohhh wow…’. Dankbare klant onze zoon. (alleen nog wat grotere fan worden van foto’s maken…)

Vicske en zijn nieuwe hemdToen ik vorige week het swap Michael Miller-hemdje maakte, had ik nog genoeg stof over voor nog een hemdje, eentje voor Vic natuurlijk. Ik heb hetzelfde patroontje gebruikt als zijn vorige hemdje (dat met de koetjes), uit een Ottobre, alleen nu met een knoopje meer en splitjes opzij.

Ik vind het altijd fijn om te zien hoe blij hij is met zelfgemaakte spulletjes, meestal roept hij ‘oooohhh wow…’. Dankbare klant onze zoon. (alleen nog wat grotere fan worden van foto’s maken…)

2 reacties op “Vicske en zijn nieuwe hemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *