GIVE-AWAY!!!!!!
Het is hoog tijd voor een give-away, jaja.

Ik bied 2 kadootjes aan.
Het eerste is een zomercolleke, een sjaal, gebreid in Lanagrossa Silk, een heerlijke luchtige zijde-mengeling, kleurtjes wit-lila afgewerkt met vintage houten knoopjes.
Het tweede kadootje wordt op maat gemaakt voor de winnaar : er mag gekozen worden tussen een paar gehaakte sloefkes of een vliegeniers-muts, kleur wordt afgesproken.
Het enige wat ik graag wil is dat je een berichtje laat hieronder, even zegt welk van de 2 kadootjes je wil, het colleke of de slofkes/muts.
Op 19 juli wordt Arno 11, en zal zijn jarige hand de 2 winnaars trekken.
Linkjes mogen natuurlijk, volgers ook.
En o ja, ik heb meegedaan aan een PIF (Pay-It-Forward : als je meedoet krijg je een leuk kadootje en de bedoeling is dan dat je zelf 3 PIF-ers zoekt, voor hen een leuk kadootje maakt en dat deze mensen ook weer op zoek gaan naar 3 PIF-ers). Hella heeft zich al bij mij aangemeld, haar kadootje is al af, dus ik zoek graag nog 2 kandidaten. Voel u dus geroepen!!!! (er komt dan iets leuks aan …)

GIVE-AWAY!!!!!!
Het is hoog tijd voor een give-away, jaja.

Ik bied 2 kadootjes aan.
Het eerste is een zomercolleke, een sjaal, gebreid in Lanagrossa Silk, een heerlijke luchtige zijde-mengeling, kleurtjes wit-lila afgewerkt met vintage houten knoopjes.
Het tweede kadootje wordt op maat gemaakt voor de winnaar : er mag gekozen worden tussen een paar gehaakte sloefkes of een vliegeniers-muts, kleur wordt afgesproken.
Het enige wat ik graag wil is dat je een berichtje laat hieronder, even zegt welk van de 2 kadootjes je wil, het colleke of de slofkes/muts.
Op 19 juli wordt Arno 11, en zal zijn jarige hand de 2 winnaars trekken.
Linkjes mogen natuurlijk, volgers ook.
En o ja, ik heb meegedaan aan een PIF (Pay-It-Forward : als je meedoet krijg je een leuk kadootje en de bedoeling is dan dat je zelf 3 PIF-ers zoekt, voor hen een leuk kadootje maakt en dat deze mensen ook weer op zoek gaan naar 3 PIF-ers). Hella heeft zich al bij mij aangemeld, haar kadootje is al af, dus ik zoek graag nog 2 kandidaten. Voel u dus geroepen!!!! (er komt dan iets leuks aan …)

24 reacties op “GIVE-AWAY!!!!!!

  1. Nienke zegt:

    Oooooh… ik wil wel mee doen voor het sjaaltje / colletje! erg leuk.
    Pay it Forward klinkt trouwens ook geweldig, als ik eens tijd heb ga ik daar over nadenken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *