Kersen sloefkes!!!!!
Mijn schoonmama wou graag sloefkes… En ik ging aan de slag, felblauwe katoen, makkelijk wasbaar (en tegen dat het winter wordt krijgt ze natuurlijk ook nog een paar lekkere warme wollen sloefkes). Maar ze waren niet ‘af’… En toen kwam ik op het kersenidee, bomma woont met bompa in het (voor ons) verre limburg, midden tussen hun wel 100 kersenbomen. Dus beter kon niet, volop kersenseizoen, dus ook kersen op haar sloefen. Vrijdag komen ze naar hier, en ik hoop dat ze er blij mee is. (en nu den bompa zijn sloefkes nog)

Op de foto ziet ge de voetekes en benen van mijne lieve echtgenoot, die toevallig dezelfde schoenmaat heeft, perfect proefkonijn dus.
Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

Kersen sloefkes!!!!!
Mijn schoonmama wou graag sloefkes… En ik ging aan de slag, felblauwe katoen, makkelijk wasbaar (en tegen dat het winter wordt krijgt ze natuurlijk ook nog een paar lekkere warme wollen sloefkes). Maar ze waren niet ‘af’… En toen kwam ik op het kersenidee, bomma woont met bompa in het (voor ons) verre limburg, midden tussen hun wel 100 kersenbomen. Dus beter kon niet, volop kersenseizoen, dus ook kersen op haar sloefen. Vrijdag komen ze naar hier, en ik hoop dat ze er blij mee is. (en nu den bompa zijn sloefkes nog)

Op de foto ziet ge de voetekes en benen van mijne lieve echtgenoot, die toevallig dezelfde schoenmaat heeft, perfect proefkonijn dus.

3 reacties op “Kersen sloefkes!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *