Luxe-kadootje voor mezelfIk heb mezelf verwend, met prachtige wol van bij Zinzia. Zij heeft deze merino-wol handgeverfd, helaas zijn de kleuren moeilijk goed te zien op de foto. Tinten van blauw, paars, turkoois, … , heel diep en intens van kleur. Ik ben er dan ook blij mee, ga er binnenkort een heel schoon vestje mee breien. Maar ik heb mezelf eerst beloofd om al mijn lopende en geplande projecten eerst af te werken : sjaal voor Vic, mutske voor een lief babytje, 2 pif-kadootjes, 2 swap-kadootjes, sloefkes voor de bomma en bompa, … Ik ga proberen deze dingen eerst te doen, maar het kriebelt om met de nieuwe wol te beginnen ,dus een stekenproefke zal wel al mogen hé…

Luxe-kadootje voor mezelfIk heb mezelf verwend, met prachtige wol van bij Zinzia. Zij heeft deze merino-wol handgeverfd, helaas zijn de kleuren moeilijk goed te zien op de foto. Tinten van blauw, paars, turkoois, … , heel diep en intens van kleur. Ik ben er dan ook blij mee, ga er binnenkort een heel schoon vestje mee breien. Maar ik heb mezelf eerst beloofd om al mijn lopende en geplande projecten eerst af te werken : sjaal voor Vic, mutske voor een lief babytje, 2 pif-kadootjes, 2 swap-kadootjes, sloefkes voor de bomma en bompa, … Ik ga proberen deze dingen eerst te doen, maar het kriebelt om met de nieuwe wol te beginnen ,dus een stekenproefke zal wel al mogen hé…

Een reactie op “Luxe-kadootje voor mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *