nieuwe stofjes : jippie!!!


Mijn nieuwe stofkes zijn er, en ik ben er blij mee.

Een gereedschaps-stofke : daar wordt iets mee gemaakt voor de kamer van Vic denk ik.
Een heel schoon geel lelie-stofke, een bruin stofke met honeysuckle-bloemekes (hoe heten die bloempjes nu ook alweer in het Nederlands?) en een superschone rode stof (jaja, goed gezien, dezelfde als die bruine van dat rokske 2 berichtjes hieronder…)
En ik heb ook nog hele schone wol onderweg, dus ik heb wel de belofte gemaakt aan manlief dat het voorraad inslaan van wol, stof, tiretten en ander fraais efkes zal stoppen, haha!

nieuwe stofjes : jippie!!!


Mijn nieuwe stofkes zijn er, en ik ben er blij mee.

Een gereedschaps-stofke : daar wordt iets mee gemaakt voor de kamer van Vic denk ik.
Een heel schoon geel lelie-stofke, een bruin stofke met honeysuckle-bloemekes (hoe heten die bloempjes nu ook alweer in het Nederlands?) en een superschone rode stof (jaja, goed gezien, dezelfde als die bruine van dat rokske 2 berichtjes hieronder…)
En ik heb ook nog hele schone wol onderweg, dus ik heb wel de belofte gemaakt aan manlief dat het voorraad inslaan van wol, stof, tiretten en ander fraais efkes zal stoppen, haha!

4 reacties op “nieuwe stofjes : jippie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *