Rood broekske voor VicHij wil rood, ROOD, en nog eens ROOD!!! En omdat we toch binnenkort op vakantie vertrekken, nog snel een rood jersey-broekske voor Vic. (maar omdat zijn kast uitpuilt van de kleertjes, maak ik vanaf nu alles een maatje groter… dan is het dit jaar een lange short, en volgend jaar een kortere short)

Grote broer zit daar nog met de schort aan, want hij heeft geholpen met heerlijk dessert : er staat een Italiaanse kersen clafoutis in de oven…. Mmmmm….

Rood broekske voor VicHij wil rood, ROOD, en nog eens ROOD!!! En omdat we toch binnenkort op vakantie vertrekken, nog snel een rood jersey-broekske voor Vic. (maar omdat zijn kast uitpuilt van de kleertjes, maak ik vanaf nu alles een maatje groter… dan is het dit jaar een lange short, en volgend jaar een kortere short)

Grote broer zit daar nog met de schort aan, want hij heeft geholpen met heerlijk dessert : er staat een Italiaanse kersen clafoutis in de oven…. Mmmmm….

Een reactie op “Rood broekske voor Vic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *