Vliegeniersmuts


Ik zag hem bij Mme Zsazsa, zij kreeg hem van Morganmagic, en ik vond die muts zo waanzinnig schoon, en was zo blij dat er een linkje stond naar het patroon, dat ik hem moest breien… (ook al verklaren jullie mij waarschijnlijk allemaal zot dat ik met dit weer wintermutskes zit te breien….) Maar het is een succesnummer, echt waar, tegen van de winter voorspel ik voor kleine man hier een collectie van die mutsen, in allemaal verschillende kleuren. (en weet ge, de oren zitten warm, de muts waait niet weg, schone pasvorm, …)

Een foto van Vic met die muts op zijne kop, daar zal u even op moeten wachten, maar dat begrijpt u vast wel. (kwestie van het mutsliefhebbende kind geen aversie te doen krijgen nu hij vast gaargestoofd wordt als ik een muts op zijn hoofd zet)
Voor diegenen die het patroon ook willen, u vindt het hier : Aviatrix

Vliegeniersmuts


Ik zag hem bij Mme Zsazsa, zij kreeg hem van Morganmagic, en ik vond die muts zo waanzinnig schoon, en was zo blij dat er een linkje stond naar het patroon, dat ik hem moest breien… (ook al verklaren jullie mij waarschijnlijk allemaal zot dat ik met dit weer wintermutskes zit te breien….) Maar het is een succesnummer, echt waar, tegen van de winter voorspel ik voor kleine man hier een collectie van die mutsen, in allemaal verschillende kleuren. (en weet ge, de oren zitten warm, de muts waait niet weg, schone pasvorm, …)

Een foto van Vic met die muts op zijne kop, daar zal u even op moeten wachten, maar dat begrijpt u vast wel. (kwestie van het mutsliefhebbende kind geen aversie te doen krijgen nu hij vast gaargestoofd wordt als ik een muts op zijn hoofd zet)
Voor diegenen die het patroon ook willen, u vindt het hier : Aviatrix

5 reacties op “Vliegeniersmuts

  1. vicarno's mama zegt:

    swappen? ja hoor, mail mij maar! er is van die muts ook een hele schone meisjesvariant, als je in mijn berichtje onderaan klikt op de link naar het patroon, dan zie je daar een aantal mutskes, dus ook die meisjes-helmpjes-variant.

  2. Pippelotje zegt:

    Doet gij ook aan swapkes voor zo’n mutske? of werk je op bestelling (tegen betaling)?
    ik denk dat ons Wolkske tegen de winter ook zo’n pots kan gebruiken, en als ik aan een ding niet (her)begin, dan is het aan den brei….

    om maar te zeggen, wonderschoon mutske!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *