zwierrok en een hoop tiretten

Ik had bij Emma en Mona onlangs een superschoon rokske gezien, en dus heb ik dat patroon ook gekocht. En het is een superrok geworden, zwierig en wel. Bruin stofke met margrietjes, paspelbandje ertussen. Meer moet dat niet zijn!!! (en ik ben niet de enige die dol is op deze rok, Vic besloot hem als buitendekentje te gaan gebruiken tot mijn ontsteltenis…)

En vandaag kwam er een besteld pakketje aan : een hoop ritsen, van een winkel die onlangs gesloten is. Blij dat ik ben, al die schone kleurkes.

zwierrok en een hoop tiretten

Ik had bij Emma en Mona onlangs een superschoon rokske gezien, en dus heb ik dat patroon ook gekocht. En het is een superrok geworden, zwierig en wel. Bruin stofke met margrietjes, paspelbandje ertussen. Meer moet dat niet zijn!!! (en ik ben niet de enige die dol is op deze rok, Vic besloot hem als buitendekentje te gaan gebruiken tot mijn ontsteltenis…)

En vandaag kwam er een besteld pakketje aan : een hoop ritsen, van een winkel die onlangs gesloten is. Blij dat ik ben, al die schone kleurkes.

5 reacties op “zwierrok en een hoop tiretten

  1. vicarno's mama zegt:

    Voor MamaSaartje : overal en nergens koop ik stofjes, online, in winkels, kringloop, …
    Voor Emma en Mona : mijn benen hebben wat sproeten (elk jaar meer en meer, haha) en voor de rest trek ik mij dat niet aan : zomerweer is rokskesweer, ik draag niet anders meer tegenwoordig. Ik heb de stof ook in het rood besteld, superschoon vind ik ze.

  2. mama saartje zegt:

    heel leuk!!! Waar haal jij je stofjes?
    ik heb vorige week ook een hele buit ritsen gescoord in de kringloopwinkel. Een mens heeft nooit genoeg ritsen in voorraad, hetzelfde met knopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *