den bompa zijn sloefen
Den bompa wacht al efkes op zijn sloefen.

Dus daar moest werk van gemaakt worden.
Het wordingsproces liep niet over rozen. Ik vond patronen bij de vleet, maar ik haakte, en ik keek, en het zag er niet uit, of het enerveerde mij, of het was toch niet wat ik wou. Dus de bollen vlogen in de ronde, ik heb nog net niet de man geprikt met mijn haaknaald, en toen besloot ik gewoon mijn goesting te gaan doen. En ik ging mijn gevoel volgen.
Ha, en gelukt!!!
Bompa, ze komen eraan.
Zachte, warme sloefen in 100 % wol, toch machinewasbaar, en makkelijk aan-en uitdoen met de grote knoop. Voilà.
En nu het volgende, al lang beloofde werk, waar we straks aan beginnen : de muts voor de kleine meid van Ilse, van Rood met Witte Stipjes.
Dit bericht is gepost in Geen categorie. Bookmark de link.

den bompa zijn sloefen
Den bompa wacht al efkes op zijn sloefen.

Dus daar moest werk van gemaakt worden.
Het wordingsproces liep niet over rozen. Ik vond patronen bij de vleet, maar ik haakte, en ik keek, en het zag er niet uit, of het enerveerde mij, of het was toch niet wat ik wou. Dus de bollen vlogen in de ronde, ik heb nog net niet de man geprikt met mijn haaknaald, en toen besloot ik gewoon mijn goesting te gaan doen. En ik ging mijn gevoel volgen.
Ha, en gelukt!!!
Bompa, ze komen eraan.
Zachte, warme sloefen in 100 % wol, toch machinewasbaar, en makkelijk aan-en uitdoen met de grote knoop. Voilà.
En nu het volgende, al lang beloofde werk, waar we straks aan beginnen : de muts voor de kleine meid van Ilse, van Rood met Witte Stipjes.

2 reacties op “den bompa zijn sloefen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *