Jeansrokje voor stoer meisje!!!


Vannacht in mijn hoofd in bed zag ik het verschijnen, en hier is het :

voor stoere meisjes, jeans met een beetje stretch, zalige zakskes in een stretch vintage stof, en een tailleband met elastiek voor extra comfort!!! (nu er een winkeltje komt, kan ik mij heerlijk uitleven in meisjesspul!!!) En voor extra lef felgroene stiksels!

Jeansrokje voor stoer meisje!!!


Vannacht in mijn hoofd in bed zag ik het verschijnen, en hier is het :

voor stoere meisjes, jeans met een beetje stretch, zalige zakskes in een stretch vintage stof, en een tailleband met elastiek voor extra comfort!!! (nu er een winkeltje komt, kan ik mij heerlijk uitleven in meisjesspul!!!) En voor extra lef felgroene stiksels!

Een reactie op “Jeansrokje voor stoer meisje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *