Nog een rokje


Ik mocht 3 rokjes maken : voor een mama en haar dochtertjes. De rokjes van de meisjes vertrokken vrijdag al, want toen kwamen ze hier op bezoek. (helaas vergeten foto’s te maken) Mama’s rokje was door perikelen met de nieuwe naaimachine(s) niet afgeraakt, nu dus wel.

Ik hoop dat de meisjesmama er even blij mee zal zijn als met de kleine versies… (het goede nieuws is wel al dat hij past, helemaal, want hij was vrijdag voor een stuk af, en zat perfect, dus da’s al heel wat)
Een A-lijn rokje, stretchjeans, zakken vooraan, bijhorende tailleband, en achteraan neepjes voor extra comfort en schone pasvorm.

Nog een rokje


Ik mocht 3 rokjes maken : voor een mama en haar dochtertjes. De rokjes van de meisjes vertrokken vrijdag al, want toen kwamen ze hier op bezoek. (helaas vergeten foto’s te maken) Mama’s rokje was door perikelen met de nieuwe naaimachine(s) niet afgeraakt, nu dus wel.

Ik hoop dat de meisjesmama er even blij mee zal zijn als met de kleine versies… (het goede nieuws is wel al dat hij past, helemaal, want hij was vrijdag voor een stuk af, en zat perfect, dus da’s al heel wat)
Een A-lijn rokje, stretchjeans, zakken vooraan, bijhorende tailleband, en achteraan neepjes voor extra comfort en schone pasvorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *