On fire-sjaal en Flying Vic-shirt van Kir

Ik denk al aan een wintercollectie, volop. Als eerste creatie : een vurige sjaal : ik noem hem ON FIRE… Tinten rood, paars, bordeaux, zwart, heerlijk dik en lekker warm. Gehaakt en met 2 hele oude vintage knopen afgewerkt. Door het open haakpatroon (stokjes) kan je zelf kiezen hoe je hem sluit…

En het t-shirt voor Vic van Kir, zoals ik gisteren al zei. Helaas wil Vic nog steeds geen model zijn, maar straks probeer ik hem nog eens te pakken te krijgen. Hij is in ieder geval blij met zijn shirtje, meneer wordt met de dag meer dol op al wat vliegt… (en droomt ervan om zelf ook te kunnen vliegen)

On fire-sjaal en Flying Vic-shirt van Kir

Ik denk al aan een wintercollectie, volop. Als eerste creatie : een vurige sjaal : ik noem hem ON FIRE… Tinten rood, paars, bordeaux, zwart, heerlijk dik en lekker warm. Gehaakt en met 2 hele oude vintage knopen afgewerkt. Door het open haakpatroon (stokjes) kan je zelf kiezen hoe je hem sluit…

En het t-shirt voor Vic van Kir, zoals ik gisteren al zei. Helaas wil Vic nog steeds geen model zijn, maar straks probeer ik hem nog eens te pakken te krijgen. Hij is in ieder geval blij met zijn shirtje, meneer wordt met de dag meer dol op al wat vliegt… (en droomt ervan om zelf ook te kunnen vliegen)

3 reacties op “On fire-sjaal en Flying Vic-shirt van Kir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *