On fire-sjaaltje in actie en Swap-kadootjesOp vraag : een fotootje van het On Fire sjaaltje in actie…de sjaal kan op verschillende manieren dichtgeknoopt worden, door het vrij open haakpatroon kan er gevarieerd worden waar je knoopsgaatjes ‘maakt’ zeg maar.

En vandaag zat er weer een heerlijke verrassing in de bus, ik kreeg een Swap-kadootje en ik ben er dollij mee! Een schort voor Vic (die dol is op koken, bakken, stofzuigen, enzovoort), hij was behoorlijk onder de indruk van de hertjes (zagen we ook live in Italië, die lieve hertjes….).
Voor mij een prachtige vintage haarband (mijn haar wordt steeds langer, dus heel handig en mooi zo met een band) en prachtige oude knopen.
Jipppppiiieeeee!!!

On fire-sjaaltje in actie en Swap-kadootjesOp vraag : een fotootje van het On Fire sjaaltje in actie…de sjaal kan op verschillende manieren dichtgeknoopt worden, door het vrij open haakpatroon kan er gevarieerd worden waar je knoopsgaatjes ‘maakt’ zeg maar.

En vandaag zat er weer een heerlijke verrassing in de bus, ik kreeg een Swap-kadootje en ik ben er dollij mee! Een schort voor Vic (die dol is op koken, bakken, stofzuigen, enzovoort), hij was behoorlijk onder de indruk van de hertjes (zagen we ook live in Italië, die lieve hertjes….).
Voor mij een prachtige vintage haarband (mijn haar wordt steeds langer, dus heel handig en mooi zo met een band) en prachtige oude knopen.
Jipppppiiieeeee!!!

3 reacties op “On fire-sjaaltje in actie en Swap-kadootjes

 1. vicarno's mama zegt:

  Mararangi : ik heb met naald 9 gehaakt, 20 lossen gehaakt, dan eerste rij 18 stokjes, deze rij 2 bollen lang herhaald (zo’n 50 cm lang geloof ik). Belangrijk is om elke rij te beginnen met 3 lossen (deze telt eigenlijk als eerste steek), dan stokjes beginnen haken vanaf de tweede steek. Het laatste stokje van een rij haken in de derde losse (dus de eigenlijke eerste steek van de vorige rij). Snap je? Dan is je werk mooi afgewerkt. Als je dan oplet en je knopen afstemt op de grootte van je steken, hoef je ook geen knoopsgaten te maken en kan je het sjaaltje op verschillende manieren dragen.
  Uitleg over de pads en inlegkruisjes komen zeker ook nog, maar heel erg drukke week nu, administratie regelen voor mijn beginnend bedrijfje en website enzo. WAHM = Working At Home Mam. (ik ga van thuis uit een klein bedrijfje beginnen)
  Groetjes,

 2. Mararangi zegt:

  mooi zulle, nog een vraagje, is dit volgens een bepaald patroon gehaakt of gewoon (nu ja, gewoon…) begonnen met een rij lussen en dan daar stokjes op ??? (je ziet, ik ken niet zoveel van haken, ik kan het wel, en daar houdt elke vergelijking op…)
  nog een vraagje, de make up doekjes en de inlegkruisjes, geef je hierover ook nog wat meer uitleg (als je daarvoor de tijd hebt hé,)want daar ben ik heel erg benieuwd naar…
  en wat is WAHM????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *