Scooter-boyItalië is het land van de Vespa’s, absoluut. Dus daar haalde ik de inspiratie, ik wou zo’n helmpje als muts. Ha, en gelukt : een gehaakte scooter-muts. (alleen was het makkelijker om de bloempot als model te nemen, want mijne zoon wou niet mee-werken…)(de muts komt normaal verder op zijn hoofd, dus meer naar beneden…)

Dit bericht is gepost in muts. Bookmark de link.

Scooter-boyItalië is het land van de Vespa’s, absoluut. Dus daar haalde ik de inspiratie, ik wou zo’n helmpje als muts. Ha, en gelukt : een gehaakte scooter-muts. (alleen was het makkelijker om de bloempot als model te nemen, want mijne zoon wou niet mee-werken…)(de muts komt normaal verder op zijn hoofd, dus meer naar beneden…)

Een reactie op “Scooter-boy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *