SWAP-kadootjesTerug van vakantie! Het was heerlijk, jullie horen er de komende dagen meer over, met leuke foto’s en ander fraais.

Net voor we vertrokken, verstuurde ik nog een swap-kadootje : gebreide babylegs voor een lief meisje en bijhorende gehaakte haarspeldjes, gemaakt uit superzachte baby-alpaca in rose met een ander dun rozerood draadje van ik-weet-niet-meer-juist-welke-wol erbij.
Van Kir kreeg ik in ruil voor sloefkes die ik onlangs voor haar haakte prachtige spulletjes : een knalshirtje voor Vic, die daar dolblij mee is en een prachtig schrift! Let vooral op de mooie kaft! Daar gaan de komende tijden heel wat brei-en haakpatronen in neergeschreven worden. Bedankt Kir!!!!!!! De foto van het t-shirt zal voor later zijn zie ik net, want ik vis hem net uit een koffer en hij is niet in fotogenieke staat zeg maar. Ahum. Eerst de was in. (en helaas was Vic tijdens het dragen niet in fotomodel-dag…)

SWAP-kadootjesTerug van vakantie! Het was heerlijk, jullie horen er de komende dagen meer over, met leuke foto’s en ander fraais.

Net voor we vertrokken, verstuurde ik nog een swap-kadootje : gebreide babylegs voor een lief meisje en bijhorende gehaakte haarspeldjes, gemaakt uit superzachte baby-alpaca in rose met een ander dun rozerood draadje van ik-weet-niet-meer-juist-welke-wol erbij.
Van Kir kreeg ik in ruil voor sloefkes die ik onlangs voor haar haakte prachtige spulletjes : een knalshirtje voor Vic, die daar dolblij mee is en een prachtig schrift! Let vooral op de mooie kaft! Daar gaan de komende tijden heel wat brei-en haakpatronen in neergeschreven worden. Bedankt Kir!!!!!!! De foto van het t-shirt zal voor later zijn zie ik net, want ik vis hem net uit een koffer en hij is niet in fotogenieke staat zeg maar. Ahum. Eerst de was in. (en helaas was Vic tijdens het dragen niet in fotomodel-dag…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *