Bolero in mohair en give-awayEen warme bolero in mohair, in roze-rood, met dikke naald gebreid en dus dubbele draad. Ik ben dol op mohair, ik vind het zo zacht…. En het lijkt heel fragiele wol, maar mohair is eigenlijk supersterk en kan heel wat hebben, prachtig vind ik dat!!! Ik twijfel of ik er nog een knoop aanzet, zodat hij dicht kan vooraan..

Hoera! Ik doe ook nog eens een give-away, een kleintje deze keer. Je kan een krijtzeil-placemat met bijhorend gevuld tasje winnen. De give-away loopt tot 31 september ‘s avonds en dan maak ik de winnaar bekend. De winnaar mag dan het printje van de placemat ook kiezen.
Normaal gesproken is op 1 oktober de webshop klaar en dan komt er weer een hele leuke actie!!!!
Laat een berichtje achter als je wil meedoen! (volgen en linkjes mogen altijd, maar zijn niet verplicht)
Veel succes iedereen!!!!!

Bolero in mohair en give-awayEen warme bolero in mohair, in roze-rood, met dikke naald gebreid en dus dubbele draad. Ik ben dol op mohair, ik vind het zo zacht…. En het lijkt heel fragiele wol, maar mohair is eigenlijk supersterk en kan heel wat hebben, prachtig vind ik dat!!! Ik twijfel of ik er nog een knoop aanzet, zodat hij dicht kan vooraan..

Hoera! Ik doe ook nog eens een give-away, een kleintje deze keer. Je kan een krijtzeil-placemat met bijhorend gevuld tasje winnen. De give-away loopt tot 31 september ‘s avonds en dan maak ik de winnaar bekend. De winnaar mag dan het printje van de placemat ook kiezen.
Normaal gesproken is op 1 oktober de webshop klaar en dan komt er weer een hele leuke actie!!!!
Laat een berichtje achter als je wil meedoen! (volgen en linkjes mogen altijd, maar zijn niet verplicht)
Veel succes iedereen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *