Bolero in oudroze
En nog een bolero, deze keer eentje in oudroze met grijs gemengde wol. De boorden zijn afgewerkt met rijste-korrelsteek. Het is een simpel model, maar wel mooi vind ik. Vooral de voorkant, met de sluiting. Ik heb er 2 knopen aangezet, vrij laag, zodat hij bovenaan mooi openvalt. De sluitingen zijn gehaakte I-cords.
Deze was heel fijn om te maken!

(en speciaal gemaakt in een kleur die mij niet flatteert, dus dat maakt het dan weer makkelijker om er afstand van te doen… Maatje medium is het, hopelijk vindt hij snel een fijne thuis, net zoals de andere bolero van een paar dagen geleden (die maakte ik expres een maat te groot, haha, een mens moet inventief zijn… om zijn spulletjes niet te mogen houden…)

Bolero in oudroze
En nog een bolero, deze keer eentje in oudroze met grijs gemengde wol. De boorden zijn afgewerkt met rijste-korrelsteek. Het is een simpel model, maar wel mooi vind ik. Vooral de voorkant, met de sluiting. Ik heb er 2 knopen aangezet, vrij laag, zodat hij bovenaan mooi openvalt. De sluitingen zijn gehaakte I-cords.
Deze was heel fijn om te maken!

(en speciaal gemaakt in een kleur die mij niet flatteert, dus dat maakt het dan weer makkelijker om er afstand van te doen… Maatje medium is het, hopelijk vindt hij snel een fijne thuis, net zoals de andere bolero van een paar dagen geleden (die maakte ik expres een maat te groot, haha, een mens moet inventief zijn… om zijn spulletjes niet te mogen houden…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *