Bouwvakkersgilet die af is en een paarse mutsHij is af, de gilet! Vic is er dolblij mee. (die houdt van flashy namelijk). Ik heb er drukknopen opgezet, zodat hij dicht kan, en met dat matelassé voeringske lijkt hij op een echt jasje. Tevreden dus.

Verder kreeg Ilse van Rood met witte stipjes eindelijk haar muts die ze gewonnen had bij mijn Give-Away. De muts is voor haar dochtertje, die mocht dan ook de kleur kiezen, het werd paard. Superzachte 100 % wol, dus kleine meid zal geen koud hoofdje hebben deze winter. Ze is ondertussen aangekomen, dus ik mag de foto hier wel zetten!!!! Het patroon is van Just Jussi, ik vind het een prachtig patroon, heel fijn om te maken ook!

Bouwvakkersgilet die af is en een paarse mutsHij is af, de gilet! Vic is er dolblij mee. (die houdt van flashy namelijk). Ik heb er drukknopen opgezet, zodat hij dicht kan, en met dat matelassé voeringske lijkt hij op een echt jasje. Tevreden dus.

Verder kreeg Ilse van Rood met witte stipjes eindelijk haar muts die ze gewonnen had bij mijn Give-Away. De muts is voor haar dochtertje, die mocht dan ook de kleur kiezen, het werd paard. Superzachte 100 % wol, dus kleine meid zal geen koud hoofdje hebben deze winter. Ze is ondertussen aangekomen, dus ik mag de foto hier wel zetten!!!! Het patroon is van Just Jussi, ik vind het een prachtig patroon, heel fijn om te maken ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *