de simpele schone dingen


Omdat eenvoudig dikwijls het schoonst is :

Een potlodentasje voor Vic, stofje met autootjes en groene stipjes, een felgroene koord en felblauwe knoop. Elk kind moet gewoon een potlodentasje hebben!!! (ik ga der een aantal in stock maken denk ik, ideaal voor verjaardags-feestjes en kleine verrassings-momenten) (en o ja, ik was gierig ja, wij hebben hier zooooooveeeel potloden, dat ik erfkes geen nieuwe wou kopen)
En een stretchrokske voor mezelf, in donkerpaarse tricot. Tricot die zo zacht is, ongelofelijk gewoon. Zo’n rokske om in te wonen. En ik had al zoveel met tekeningen en prints, dus ging ik maar voor effen. (en om gelijk zot te doen kocht ik deze stof in nog 3 andere kleuren, ahum…) Simpele A-lijn, maar toch breed genoeg vanonder om ook goed mee te kunnen fietsen en ‘s avonds met nen brei in de zetel te kruipen (met benen opgetrokken). En een brede tailleband, die zo kan gedragen worden of ook kan omgeslagen worden, of gedeeltelijk omgeslagen, zoals ik zelf wil.

de simpele schone dingen


Omdat eenvoudig dikwijls het schoonst is :

Een potlodentasje voor Vic, stofje met autootjes en groene stipjes, een felgroene koord en felblauwe knoop. Elk kind moet gewoon een potlodentasje hebben!!! (ik ga der een aantal in stock maken denk ik, ideaal voor verjaardags-feestjes en kleine verrassings-momenten) (en o ja, ik was gierig ja, wij hebben hier zooooooveeeel potloden, dat ik erfkes geen nieuwe wou kopen)
En een stretchrokske voor mezelf, in donkerpaarse tricot. Tricot die zo zacht is, ongelofelijk gewoon. Zo’n rokske om in te wonen. En ik had al zoveel met tekeningen en prints, dus ging ik maar voor effen. (en om gelijk zot te doen kocht ik deze stof in nog 3 andere kleuren, ahum…) Simpele A-lijn, maar toch breed genoeg vanonder om ook goed mee te kunnen fietsen en ‘s avonds met nen brei in de zetel te kruipen (met benen opgetrokken). En een brede tailleband, die zo kan gedragen worden of ook kan omgeslagen worden, of gedeeltelijk omgeslagen, zoals ik zelf wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *