Hella Pixie-muts
Ha, hier nog een schoontje : de pixie-muts, ode aan Hella!!! Zij heeft deze muts (samen met nog wat andere spulletjes, jaja, zij is een goede klant ondertussen, remember de trui) bij mij besteld. Ik maakte eerst een proef-exemplaar in kindermaat, om zeker te zijn dat haar muts ging lukken.

Kijk maar : ik ben er blij mee! Gebreid in een speciaal wolleke, 100 % merino met kleur-schakeringen van bruin, geel en ecru. Ik vind dit heerlijke wol, ik maakte al eerder met dezelfde wol maar in een andere kleurmengeling een vestje voor Vic , hierzo.
Deze muts is voor kindjes van 2-6 jaar, door de ribbelsteek extra rekbaar, dus die kan lang mee!
Zo, Hella, ziet het er veelbelovend uit? (de uwe is ook zo goed als af, nu nog de wantjes) (o ja, de punt is in het echt veel minder hoog, hier is gewoon de muts te groot voor het hoofd van de pop, waardoor het er allemaal wat raar uitziet)

Hella Pixie-muts
Ha, hier nog een schoontje : de pixie-muts, ode aan Hella!!! Zij heeft deze muts (samen met nog wat andere spulletjes, jaja, zij is een goede klant ondertussen, remember de trui) bij mij besteld. Ik maakte eerst een proef-exemplaar in kindermaat, om zeker te zijn dat haar muts ging lukken.

Kijk maar : ik ben er blij mee! Gebreid in een speciaal wolleke, 100 % merino met kleur-schakeringen van bruin, geel en ecru. Ik vind dit heerlijke wol, ik maakte al eerder met dezelfde wol maar in een andere kleurmengeling een vestje voor Vic , hierzo.
Deze muts is voor kindjes van 2-6 jaar, door de ribbelsteek extra rekbaar, dus die kan lang mee!
Zo, Hella, ziet het er veelbelovend uit? (de uwe is ook zo goed als af, nu nog de wantjes) (o ja, de punt is in het echt veel minder hoog, hier is gewoon de muts te groot voor het hoofd van de pop, waardoor het er allemaal wat raar uitziet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *