Klein zacht spul

Een mini-vestje voor een ukje : gebreid in bio-katoen, heel erg zacht, zoals dat moet zijn voor kleine babytjes (maat 6-12 maand is dit). Patroontje zelf opgebouwd, heel erg simpel, maar fijn om te maken. Een niet-nadenken maar wel fijn breien-dingetje. Ik ben blij met de kleuren, fel, maar toch niet te flashy. Baby’s houden namelijk wel van kleur!

En Vic, die heeft weer koude voeten ‘s ochtends en ‘s avonds. Dus die kreeg lekkere zachte pantoffeltjes, gebreid in zijn lievelingskleur, 100 % zachte en warme wol!

Klein zacht spul

Een mini-vestje voor een ukje : gebreid in bio-katoen, heel erg zacht, zoals dat moet zijn voor kleine babytjes (maat 6-12 maand is dit). Patroontje zelf opgebouwd, heel erg simpel, maar fijn om te maken. Een niet-nadenken maar wel fijn breien-dingetje. Ik ben blij met de kleuren, fel, maar toch niet te flashy. Baby’s houden namelijk wel van kleur!

En Vic, die heeft weer koude voeten ‘s ochtends en ‘s avonds. Dus die kreeg lekkere zachte pantoffeltjes, gebreid in zijn lievelingskleur, 100 % zachte en warme wol!
Dit bericht is gepost in breien. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *