Krijtzeilplacemat met een extraatjeDe verbeterde versie van die van gisteren : de krijt-zeilplacemat (schoner afgewerkt, met afgeronde hoekjes gestikt enzo) én met een extraatje erbij : een tasje met 4 krijtjes en een sponske om ook op verplaatsing de placemat weer proper te vegen en opnieuw te kunnen beginnen tekenen.

Het zakje sluit met een drukknoop!
(de foto’s zijn helaas weer niet zo super, want snel-snel gedaan in de regen!)

Krijtzeilplacemat met een extraatjeDe verbeterde versie van die van gisteren : de krijt-zeilplacemat (schoner afgewerkt, met afgeronde hoekjes gestikt enzo) én met een extraatje erbij : een tasje met 4 krijtjes en een sponske om ook op verplaatsing de placemat weer proper te vegen en opnieuw te kunnen beginnen tekenen.

Het zakje sluit met een drukknoop!
(de foto’s zijn helaas weer niet zo super, want snel-snel gedaan in de regen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *