MeisjesmutsDeze was zo leuk om te maken, een vintage muts, met knoopjes erop genaaid. Gebreid in Lanagrossa Royal Tweed, 100 % wollen zachtheid, saffraankleur met spikkeltjes erin. Boord in ribbelsteek, de muts zelf in rijstekorrel. I love rijste-korrelsteek, ‘t is één van mijn absolute lievelings-steken.
Een snelle muts, klaar in minder dan een avondje.

Voor een meisje, met een hoofdje van 48 tot 55 cm ongeveer. (ik denk dat ik ook een grote-madammen-versie ga maken, want ik vind hem echt wel schoon)
Het hoofd van de pop is te klein, dus het effect gaat wat verloren, de boord moet mooi strak zitten en de muts is dan ronder en groter, en valt dan schoon.

MeisjesmutsDeze was zo leuk om te maken, een vintage muts, met knoopjes erop genaaid. Gebreid in Lanagrossa Royal Tweed, 100 % wollen zachtheid, saffraankleur met spikkeltjes erin. Boord in ribbelsteek, de muts zelf in rijstekorrel. I love rijste-korrelsteek, ‘t is één van mijn absolute lievelings-steken.
Een snelle muts, klaar in minder dan een avondje.

Voor een meisje, met een hoofdje van 48 tot 55 cm ongeveer. (ik denk dat ik ook een grote-madammen-versie ga maken, want ik vind hem echt wel schoon)
Het hoofd van de pop is te klein, dus het effect gaat wat verloren, de boord moet mooi strak zitten en de muts is dan ronder en groter, en valt dan schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *