Omdat meisjes ook viking kunnen zijn!!!Jawel, meisjes kunnen ook viking zijn, maar dan wel graag in aangepaste kleuren en met een extraatje : in dit geval rose baby alpaca-wol gemengd met een draadje rose-rode wol, een afgewerkte boord in enkel rose-rode wol (voor een pittig accent vond ik dit wel leuk) en als final touch aardbei-knoopjes!

Omdat meisjes ook viking kunnen zijn!!!Jawel, meisjes kunnen ook viking zijn, maar dan wel graag in aangepaste kleuren en met een extraatje : in dit geval rose baby alpaca-wol gemengd met een draadje rose-rode wol, een afgewerkte boord in enkel rose-rode wol (voor een pittig accent vond ik dit wel leuk) en als final touch aardbei-knoopjes!

Dit bericht is gepost in muts. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *