recycle sweater en een broek
Een sweater, gemaakt uit een oude trui van Arno. Nu ja, oud, haha, een trui van Arno die te klein geworden was zonder gedragen te zijn geweest, want hij vond hem maar niks. Ik vond het stofje wel heerlijk, superzachte rekbare badstof, dus heb ik er een sweater van Vic voor gemaakt, met felrode hals en mouwboordjes. Toen vond ik hem nog te saai, dus daarom de kersen-applicatie!
En een broekske, maat 86, een bestelling voor een heel lief bazeke! Hopelijk zijn ze er blij mee!

recycle sweater en een broek
Een sweater, gemaakt uit een oude trui van Arno. Nu ja, oud, haha, een trui van Arno die te klein geworden was zonder gedragen te zijn geweest, want hij vond hem maar niks. Ik vond het stofje wel heerlijk, superzachte rekbare badstof, dus heb ik er een sweater van Vic voor gemaakt, met felrode hals en mouwboordjes. Toen vond ik hem nog te saai, dus daarom de kersen-applicatie!
En een broekske, maat 86, een bestelling voor een heel lief bazeke! Hopelijk zijn ze er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *