Hella’s winter-set!!!

Voor de koude dagen maakte ik op vraag van Hella een winterset :

-een muts in pixie-stijl, heerlijk model om te maken, zalige pasvorm door de ribbels, en hij sluit met een donkergroene knoop
– een sjaal, eigenlijk een grote col die ze ofwel lang rond de nek kan dragen ofwel ook heerlijk dubbel kan draaien voor extra warmte. Let op de speciale steek : deze steek is zooooo mooi, bijenkorfsteek noem ik hem, maar bezorgde me toch de nodige kopzorgen… Haha… De sjaal is gebreid op de rondbreinaald en hoewel ik continentaal kan breien (met de draad links) was het een traag project. Maar ik ben wel blij met het resultaat.
– warme wanten : gehaakt met dubbele draad voor extra warmte en stevigheid.
Hopelijk is Hella blij met de set, ik heb ze met veel warmte en plezier gemaakt!
Vooral de kleur van de wol vind ik prachtig, zo felgroen, zal zeker opvallen op koude dagen!!!
Veel plezier ermee Hella!

Hella’s winter-set!!!

Voor de koude dagen maakte ik op vraag van Hella een winterset :

-een muts in pixie-stijl, heerlijk model om te maken, zalige pasvorm door de ribbels, en hij sluit met een donkergroene knoop
– een sjaal, eigenlijk een grote col die ze ofwel lang rond de nek kan dragen ofwel ook heerlijk dubbel kan draaien voor extra warmte. Let op de speciale steek : deze steek is zooooo mooi, bijenkorfsteek noem ik hem, maar bezorgde me toch de nodige kopzorgen… Haha… De sjaal is gebreid op de rondbreinaald en hoewel ik continentaal kan breien (met de draad links) was het een traag project. Maar ik ben wel blij met het resultaat.
– warme wanten : gehaakt met dubbele draad voor extra warmte en stevigheid.
Hopelijk is Hella blij met de set, ik heb ze met veel warmte en plezier gemaakt!
Vooral de kleur van de wol vind ik prachtig, zo felgroen, zal zeker opvallen op koude dagen!!!
Veel plezier ermee Hella!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *