Het molletje en de auto
Ik heb de Mollekes-stof al efkes liggen, maar ben nog altijd aan het denken wat ik ermee wil maken : een hemdje, of …

Ondertussen blijft Vic die lap maar door het huis slepen, telkens hij hem ziet. Zo dol is hij op ‘het molletje’.
Dus kwam ik vanochtend hier terecht : de blog van Mamasha.
En toen heb ik dit snelle projectje gemaakt. Vic is blij, ik ook. (en hopelijk is de stof nu efkes veilig tot ik ermee aan de slag ga…) Ik heb deze auto-applicatie al eens eerder gebruikt, op de auto-tasjes die ik maakte… Hij komt uit een oud boek dat ik nog van mijn oma heb.
(Trouwens, hoe doen jullie dat, naaien met kinderen om je heen??????? Terwijl ik de applicatie maakte, zat Vic eerst stil op een stoel mee te kijken, om vervolgens een aantal garenklosjes door het huis te gaan ‘verdraden’, om dan op de tafel te gaan staan dansen, om dan in een stil moment de halve pot speculoospasta met zijn vingers leeg te eten, hierdoor een suiker-rush te krijgen en de dvd van Simon and Garfunkel loeihard door de boxen te laten knallen en te staan dansen …. Hellup!!!)

Het molletje en de auto
Ik heb de Mollekes-stof al efkes liggen, maar ben nog altijd aan het denken wat ik ermee wil maken : een hemdje, of …

Ondertussen blijft Vic die lap maar door het huis slepen, telkens hij hem ziet. Zo dol is hij op ‘het molletje’.
Dus kwam ik vanochtend hier terecht : de blog van Mamasha.
En toen heb ik dit snelle projectje gemaakt. Vic is blij, ik ook. (en hopelijk is de stof nu efkes veilig tot ik ermee aan de slag ga…) Ik heb deze auto-applicatie al eens eerder gebruikt, op de auto-tasjes die ik maakte… Hij komt uit een oud boek dat ik nog van mijn oma heb.
(Trouwens, hoe doen jullie dat, naaien met kinderen om je heen??????? Terwijl ik de applicatie maakte, zat Vic eerst stil op een stoel mee te kijken, om vervolgens een aantal garenklosjes door het huis te gaan ‘verdraden’, om dan op de tafel te gaan staan dansen, om dan in een stil moment de halve pot speculoospasta met zijn vingers leeg te eten, hierdoor een suiker-rush te krijgen en de dvd van Simon and Garfunkel loeihard door de boxen te laten knallen en te staan dansen …. Hellup!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *