Schooltasje voor Vic
Binnenkort is het zover : dat gaat Vic naar school.

We weten nog niet of het november of januari wordt, maar hoedanook, hij heeft een schooltasje nodig.
Ik ben dol op de tassen die ik zie bij MarikenenJef, zij maakt zo’n mooie dingen, dus ik ging daar een aantal keren piepen de laatste dagen. En gisteren begon ik eraan.
En hij is af!!!!
In een stoer stofke dat Vic mooi vindt, met gereedschap erop, een vintage dikke stof. Een rode voering, zo van die matelass√©, dat geeft een wat dik en stevig effect! Verder besloot ik dat stoere kerels speciale sluitingen nodig hebben, musketonsluitingen koos ik. De bandjes en de riem zijn gemaakt van veiligheidsspanband! Ha! (Het enige wat denk ik nog ontbreekt is zo’n zacht lappeke rond die band voor op zijn zijn schouder, daar ga ik nog eens over nadenken)
Voor een allereerste tas-experiment toch best geslaagd vind ik, en dat vond Vic duidelijk ook (al wou hij niet op de foto…)

Schooltasje voor Vic
Binnenkort is het zover : dat gaat Vic naar school.

We weten nog niet of het november of januari wordt, maar hoedanook, hij heeft een schooltasje nodig.
Ik ben dol op de tassen die ik zie bij MarikenenJef, zij maakt zo’n mooie dingen, dus ik ging daar een aantal keren piepen de laatste dagen. En gisteren begon ik eraan.
En hij is af!!!!
In een stoer stofke dat Vic mooi vindt, met gereedschap erop, een vintage dikke stof. Een rode voering, zo van die matelass√©, dat geeft een wat dik en stevig effect! Verder besloot ik dat stoere kerels speciale sluitingen nodig hebben, musketonsluitingen koos ik. De bandjes en de riem zijn gemaakt van veiligheidsspanband! Ha! (Het enige wat denk ik nog ontbreekt is zo’n zacht lappeke rond die band voor op zijn zijn schouder, daar ga ik nog eens over nadenken)
Voor een allereerste tas-experiment toch best geslaagd vind ik, en dat vond Vic duidelijk ook (al wou hij niet op de foto…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *