vrolijk wollen broekskeDeze winter zal er geen kou geleden worden : wollen broekskes, superzacht en heerlijk warm!!!! De stof is een mooi groen in dikke wol-fleece! Met grote sierzakken, fijn ouderwets model (het patroon heb ik geïmproviseerd aan de hand van foto’s uit het oude boek ‘Zelf kinderkleding maken’), meer moet dat niet zijn. Een nepgulp heb ik er ook bijgemaakt, een tailleband met elastiek voor het gemak, en vrolijke contrasterende stiksels.

vrolijk wollen broekskeDeze winter zal er geen kou geleden worden : wollen broekskes, superzacht en heerlijk warm!!!! De stof is een mooi groen in dikke wol-fleece! Met grote sierzakken, fijn ouderwets model (het patroon heb ik geïmproviseerd aan de hand van foto’s uit het oude boek ‘Zelf kinderkleding maken’), meer moet dat niet zijn. Een nepgulp heb ik er ook bijgemaakt, een tailleband met elastiek voor het gemak, en vrolijke contrasterende stiksels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *