3 jaar!
3 jaar! Zijn wij getrouwd, exact vandaag!

Jawel….
Dus gingen de kindjes en ik gisteren aan de knutsel.
Arno maakte een 3D-knutsel, Vic kleurde en ging scheuren en plakken (zo fantastisch om te zien hoe die kleine handjes in een paar weken tijd zoveel behendiger zijn geworden, met kleuren en knippen enzo)
Zelf haakte ik een hartjesslinger, die ontdekte ik hier, bij Wood en Wool Stool, zoooooo mooi.
Leuk om te doen was dat, hartjes haken.
De man is al weg naar ‘t werk, dus ‘t feesten zal voor vanavond zijn!

3 jaar!
3 jaar! Zijn wij getrouwd, exact vandaag!

Jawel….
Dus gingen de kindjes en ik gisteren aan de knutsel.
Arno maakte een 3D-knutsel, Vic kleurde en ging scheuren en plakken (zo fantastisch om te zien hoe die kleine handjes in een paar weken tijd zoveel behendiger zijn geworden, met kleuren en knippen enzo)
Zelf haakte ik een hartjesslinger, die ontdekte ik hier, bij Wood en Wool Stool, zoooooo mooi.
Leuk om te doen was dat, hartjes haken.
De man is al weg naar ‘t werk, dus ‘t feesten zal voor vanavond zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *