Broer- en zusjeanskes!!!
2 Jeansbroekskes in stretchjeans, volgens hetzelfde patroon, maar met een andere afwerking. Eentje voor een jongen, met rode sierstiksels en achterzakken, nepgulp en een rode tailleband. En voor de zus maakte ik sierstiksels ook in het rood, maar met een bloemmotiefke in het stiksel (op de zijkant van de pijpen én de achterzakken) en er kwam ook een bloemapplicatie op één van de achterzakjes.

Ik hoop dat de 2 kindjes, een tweeling notabene, blij zijn met hun broekskes!

Broer- en zusjeanskes!!!
2 Jeansbroekskes in stretchjeans, volgens hetzelfde patroon, maar met een andere afwerking. Eentje voor een jongen, met rode sierstiksels en achterzakken, nepgulp en een rode tailleband. En voor de zus maakte ik sierstiksels ook in het rood, maar met een bloemmotiefke in het stiksel (op de zijkant van de pijpen én de achterzakken) en er kwam ook een bloemapplicatie op één van de achterzakjes.

Ik hoop dat de 2 kindjes, een tweeling notabene, blij zijn met hun broekskes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *