lief fel babytruitje en blom-pom-pom-mekes
Een babtruitje, gehaakt volgens het patroon van yarnydays, ik ben zoooo dol op dit patroontje.

Ik heb het gehaakt in groene wol met lichte gekleurde spikkeltjes, er zit ook een beetje zijde in, dus heerlijk zacht. Het felpaarse randje vond ik wel tof.
Ik heb ook al wat bloemenbroches gehaakt. Afgewerkt met knoopjes in het midden.
Er gaat namelijk iets heel spannends gebeuren : op 19 december neem ik deel aan ‘Beparkte Oplage’ in Antwerpen, en ga ik daar staan met handgemaakte spulletjes van mij. Heel spannend en tegelijk ook wel ‘echt’ zeg, wow….

lief fel babytruitje en blom-pom-pom-mekes
Een babtruitje, gehaakt volgens het patroon van yarnydays, ik ben zoooo dol op dit patroontje.

Ik heb het gehaakt in groene wol met lichte gekleurde spikkeltjes, er zit ook een beetje zijde in, dus heerlijk zacht. Het felpaarse randje vond ik wel tof.
Ik heb ook al wat bloemenbroches gehaakt. Afgewerkt met knoopjes in het midden.
Er gaat namelijk iets heel spannends gebeuren : op 19 december neem ik deel aan ‘Beparkte Oplage’ in Antwerpen, en ga ik daar staan met handgemaakte spulletjes van mij. Heel spannend en tegelijk ook wel ‘echt’ zeg, wow….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *